ICZ hlavním partnerem konference ISSS 2024

Na konferenci ISSS v Hradci Králové se každoročně setkávají vrcholní političtí představitelé a zástupci soukromého sektoru, kteří digitalizují českou veřejnou správu a Skupina ICZ, jako hlavní partner, ani tentokrát nechyběla.

Během dvou dnů – 13. a 14. května, bylo hostům představeno téměř 50 vystavovatelských firem a poslechli si více než 180 přednášek, věnující se využití umělé inteligence na úřadech, kyberbezpečnosti a dalším zajímavým tématům. Na přednáškách byly zastoupeny i naše řešení a produkty, které na podiu prezentovali přímo naši spokojení zákazníci a to konkrétně „IS DTM krajů – aktuální stav a zkušenosti ze společného postupu“ zástupci několika krajských úřadů a „Statistický geoportál – nová platforma pro sdílení statistických výstupů“, který prezentoval Petr Klauda, vedoucí odd. statistických územních jednotek Českého statistického úřadu.

Neustále plný jsme měli i náš stánek ICZ Café, který se v pondělí večer proměnil na ICZ Casino a hosté si zde měli možnost zahrát Blackjack s profi krupiérem. Děkujeme všem za návštěvu a již nyní se těšíme na další ročník.